vrijdag 16 december 2011

Op 26 december wordt er het één en ander rechtgezet. Het uiteindelijke doel is om Arnulf den Duitser (of van Karinthië, zoals meneer liever aangesproken wordt) eens te laten voelen dat zijn overwinning in 891 eigenlijk een toevalstreffer, een lucky shot, was.

Thor vaardigt verschillende teams af. Xtreme teams. Deze teams van 4 vikings zullen proberen na een lange en slopende zoektocht, eerst de soldaten, en nadien Arnulf voor eeuwig en altijd verslaan. Het team dat Thors marteling, Thors Tortur ongedaan kan maken wint de xtreme team challenge trophy cup 2011. De zoektocht naar de aartsvijand en zijn leger gebeurt aan de hand van moderne technologische middelen.

De verplaatsing daarentegen gebeurt meestal op mankracht, al lopend, wat in meer sportieve kringen al eens "trail running" (+/- 15k -20k)genoemd wordt. Soms komen er mountainbikes aan te pas, en kan er een "runbike" (+/- 20 - 25k) plaatsvinden. Tijdens hun zoektocht gedurende verschillende etappes worden ze hoogstwaarschijnlijk geconfronteerd met allerhande probleemsituaties. U ziet ; enkel voor hedendaagse vikings.

Printversie handleiding Thor Tortur



Geen opmerkingen:

Een reactie posten